Bilbesök

GPS

Enklaste sättet att hitta till Eknö med bil är att söka efter ”Rådmanby Hamnväg” i valfri GPS eller GPS-applikation och åka dit. När du anländer till Rådmany Hamnväg fortsätt rakt fram ned till hamnen. Ring den du skall besöka när du passerar Södersvik för timing av båthämtning.

Läs nedan om bilparkering!

Vägbeskrivning och parkering

Vägbeskrivning

Här kan du ladda ned och skriva ut en vägbeskrivning till Eknö, klicka: Vägbeskrivning vid besök med bil


Vägbeskrivning från Stockholm

1. E18 mot Norrtälje

2. Strax innan Norrtälje sväng av mot Kapellskär

3. Följs Kapellskärsvägen cirka 12,5 km

4. Sväng av till vänster mot Södersvik

5. Följ denna väg cirka 8,5 km. När du passerar Södersvik är det lämpligt att ringa den du skall besöka för hämtning med båt

6. En bit efter att du passerat Rådmansö kyrka kommer du till ”Rådmanby” (skylt), strax efter skylten sväng vänster in på ”Rådmanby Hamnväg” (liten skylt)

7. I T-korsningen, ca 100 meter in på vägen, sväng vänster och följ vägen till hamnen. OBS, vid ett tillfälle svänger vägen tvärt till vänster in på Rådmanringen där skall du åka rakt fram upp i backen

8. När du kommer ned till hamnplan är du framme

Gästparkering

IMG_0148x
     

Det är inte tillåtet att parkera på hamnplanen! Parkering finns cirka 200 meter innan hamnen på vänster sida, när du anländer. Det står ”Förhyrda platser” på skylten, se bilden ovan och kartan nedan.

Samtliga parkeringsplatser vid hamnplanen är privata och får inte användas av besökare utan tillåtelse. Om det inte finns gästplatser lediga skall du tala med den du besöker.

Hamnplan

Leave a reply